Nieuwsgierigheid, irritatie, herkenning, een verlangen of iets anders. Er gebeurt gewoon iets in je omdat iedereen een seksueel wezen is, of je nu wilt of niet. Veel vrouwen hebben (gedeeltelijk) afscheid genomen van hun seksualiteit omdat het te pijnlijk is of moeizaam gaat, maar jou seksuele organen nemen nooit afscheid van jou. Je eierstokken blijven je hele leven energie genereren uit de aarde die je waarschijnlijk niet gebruikt. Dat is een gemiste kans.

Door zelfbeminning haal je die energie uit je eierstokken en gebruik je het niet om nieuw leven mee te maken maar om jezelf te regenereren. Je krijgt grote hoeveelheden energie tot je beschikking die je kunt gebruiken waarvoor je wilt. Om je slaapschuld in te lossen, om uit je burn-out te komen, om autonoom en onafhankelijk te worden, je intieme leven te verbeteren, om de verandering door te voeren die je al zolang wilt of om wijzer te worden.

Zelfbeminning is fase 3 van je seksuele ontwikkeling. In onze samenleving kennen we alleen fase één en twee, respectievelijk jezelf ontdekken en daarna de ander. Fase één hoort in alle onschuld en veiligheid te verlopen maar de praktijk wijst anders uit. Te vaak is er grensoverschrijdend gedrag en met de beschadiging die je hierbij oploopt ga je vervolgens met iemand anders experimenteren. Vroeg of laat loop je hierin vast. Je voelt pijn, wanhoop en frustratie en je geeft de ander de schuld. Terwijl je weet dat het anders kan, dat er meer moet zijn dan wat er nu is, je weet alleen niet hoe. 

Voor dat je het weet zit je in een patstelling. Dit is zonde en niet nodig. Het enige wat je hoef te leren is hoe je jezelf bemint zodat je daarna een ander kan beminnen, als je wilt, zelfs dat hoeft niet. Jezelf leren beminnen is zeer noodzakelijk. Zeker in onze samenleving waarin porno de norm lijkt te worden.

Je kan dit leren door de online training Vallei Orgasme te volgen. Je leert jezelf te beminnen waardoor er een kracht ontstaat die van onder naar boven door je lichaam gaat. Seksuele energie wordt getransformeerd tot zelfliefde en wijsheid. Stap voor stap.

Niemand weet wat wijsheid precies is, maar iedereen wil er meer van. Wijsheid gaat voorbij aan kennis en levenservaring, het is een kracht die ontstaat wanneer je seksuele energie transformeert. Wijsheid kun je sneller ontwikkelen wanneer je in een vrouwengroep zit. Geen theekransje, maar een groep vrouwen die (thuis) hun seksualiteit trainen en tijdens de bijeenkomsten delen wat ze tegenkomen. Terwijl je tegelijkertijd en onbewust informatie uitwisselt van baarmoeder naar baarmoeder. Je tilt elkaar automatisch op in een groep waardoor je verder komt dan in je ééntje.

Na de Vallei training is je hart met je bekken verbonden, waardoor je met een open hart jezelf en een ander kunt liefhebben. Je hebt contact met je baarmoeder waardoor je je echt vrouw voelt en durft te zijn. Je hebt nieuwe woorden gekregen en de lading gaat van andere woorden af, waardoor je gemakkelijke communiceert met je partner en kinderen. 

Je baarmoeder is het enige orgaan dat in twee werelden leeft, ze droomt onze kinderen en baart ze in de fysieke wereld. Het is een heilig tempel die misbruikt en verkeerd begrepen wordt. Wanneer je je hart opnieuw verbind met je baarmoeder kun je je jezelf de veiligheid geven die je nodig hebt om jezelf en de ander met open hart lief te hebben. Je kunt beminnen.

Jezelf beminnen zorgt voor verschuivingen. Je weet waar je grenzen liggen en geeft die ook aan. Je maakt keuzes die goed zijn voor jou en daardoor ook voor een ander. Je intieme leven verbetert aanzienlijk omdat je ontdekt wat je wel en niet wilt en dit ook durft aan te geven. Vage of zelfs heftige klachten verdwijnen of verminderen. PMS, overgangsklachten, heftige of onregelmatige menstruaties, verzakingen, verklevingen, geen orgasme kunnen of durven krijgen, het veranderd allemaal ten goede.

Zelfbeminning heeft mij de woorden gegeven waar ik zo naar op zoek was om naar mijn kinderen te kunnen verwoorden waar seksualiteit nu werkelijk om gaat. Het heeft mijn eigen liefde zo’n boost gegeven dat ik eerst niet wist waar ik met al die energie naar toe moest. Ik projecteerde het meteen op mijn vriend, totdat ik doorhad wat ik deed. 

Nu geef ik het aan mijzelf wat mij autonoom en onafhankelijk maakt. Ik relateer niet langer vanuit een tekort of onvervuld verlangen maar vanuit overvloed, waardoor één en één drie wordt. Of honderd. Er ontstaat in ieder geval iets magisch wat je uitstraalt, waardoor je buitenwereld ook veranderd.

De wereld snakt naar seksueel bewuste vrouwen.

Bemin Jezelf,

Judith