Gratis Webinar ‘Krijg de liefde die je wilt’

Wat is het geheim van een gouden relatie?

Je kent ze wel, die stellen waarvan je denkt: die hebben vast plezier met elkaar. Hoe komt het dat hun relatie wel fris en fruitig blijft en de jouwe toch een beetje is ingekakt? 

Je verlangt ernaar om zonder gedoe te vrijen

Je zoekt verbinding, plezier en genot. Je weet ergens wel dat er meer moet zijn dan wat je nu ervaart. Je wilt ook fantastische en moeiteloze seks, maar je krijgt het niet voor elkaar.

Je weet dat je het niet je hele leven op deze manier volhoudt

Maar het lukt je niet om de liefde te krijgen waar je zo naar snakt. Je mist de intieme verbinding. Je voelt je niet gewaardeerd en je raakt uitgeput en afgestompt. En je gaat geloven dat je die liefde niet waard bent.

Dus laat je maar kleine stukjes van jezelf zien

Want stel je voor dat ze zien wie je echt bent, dan zal niemand van je houden. Misschien ben je bang dat vroeg of laat de rekening wordt gepresenteerd, als aan jouw behoeften wordt voldaan.

Of je voelt zoveel seksuele energie dat je je schaamt. Want dat is toch alleen iets voor mannen? En je past je aan.

Of je bent juist bang voor de seksuele drift in mannen, waardoor je het gevoel hebt dat je alleen een gat bent.

Het kan anders

Verliefd zijn op een ander, kan alleen als je verliefd bent op jezelf. Op je eigen levensenergie om precies te zijn. Omdat van jezelf houden een kracht is, die voorbij concepten en gedachten gaat. Het is de oerenergie activeren die diep in je bekken ligt opgeslagen en het is je natuurlijke staat van zijn.

Hé, dat is gek, waarom het ik dat niet op school geleerd?

Omdat het kennis is die je gelukkig en zelfstandig maakt en daar is niet iedereen bij gebaat. Wij vrouwen zijn 2000 jaar onderdrukt en we zijn gaan geloven dat we iemand anders nodig hebben om liefde te kunnen voelen, en we stellen ons daarin te afhankelijk op. Of we gaan ons mannelijk gedragen en geven zo de magie uit handen.

Stellen die gelukkig blijven hebben per ongeluk van zichzelf leren houden en verstevingen hun relatie. Want van jezelf houden is een kracht, die ontstaat als je je hart met je bekken verbindt en je aansluit op een permanente energiebron: je eierstokken. Of bij de man: de testikels.

Is het echt zo makkelijk?

Ja, je moet alleen de techniek leren. De energiebron staat al tot je beschikking. Het enige wat jij hoeft te doen is leren hóé je die energie genereert, zodat die vrij en veilig door je lichaam kan stromen.

Praktisch

Het webinar is op 8 juli van 20.00 tot 21.00 uur. Als je je aanmeldt krijg je ruim van te voren een mail, met daarin de link die je toegang geeft tot het Webinar.

Een voorproefje

Er zijn vier fases van seksualiteit en wij Westerse mens kennen er maar twee. Fase 1: het ondekken van jezelf en fase 2: het expirimenteren met een ander. Fase 3: het beminnen van je zelf en 4: het beminnen van een ander bestaat in onze cultuur niet.

Als je leert hoe je jezelf bemint, voorkom je dat je seks hebt terwijl je alleen huidhonger hebt. Je behoedt jezelf voor teleurstelling en je voorkomt schade.

Jezelf beminnen maakt dat je een diepe verbinding met jezelf voelt. Je raakt vervuld van jezelf. Dan kun je een ander beminnen vanuit overvloed en niet langer vanuit een tekort. Er ontstaat magie.

Ben jij zelf eigenlijk wel veilig Judith?

Betamelijk zijn en je veilig voelen zijn de kernbegrippen van mijn bedrijf ‘Bemin Jezelf’. Ook ik heb veiligheid voor mijzelf creëren moeten leren: het bij mezelf blijven en niet met een ander meegaan. Voor mijn en jouw veiligheid. En omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk het is om in volkomen veiligheid te trainen, zet ik dat te allen tijden voorop. Als jezelf veilig maken het enige is wat je van het Webinar leert, is mijn missie al geslaagd.

Ik ben Natuurgeneeskundig Therapeut,  Healing Arts docent, Vallei Coach en mede eigenaar van de School of Authentic Being. Ik heb onder andere Oosterse filosofie gestudeerd, een jaartraining tantra gevolgd en ik loop het Taoïstische pad.

Ik ben altijd gefascineerd geweest door seksualiteit, maar het heeft lang geduurd voordat ik wist waarom. Ik ben een soort van seksloos opgevoed: er werd niet echt over gepraat, het bestond, maar verliefd zijn is een illusie. Een zeepbel die vroeg of laat uiteenspat. Toch stond er op zolder een boekenkast vol met boekjes van de ‘Bouquet-reeks’. En ik proefde de spagaat tussen houden van elkaar, en het ongeloof dat dit alles is.

Ik heb acht kinderen gebaard en de meest gestelde vraag is: ‘Ben je gelovig?’ gevolgd door: ‘Wilde je altijd een groot gezin?’ Die laatste vraag kon ik nooit beantwoorden, totdat ik leerde over de energie in mijn eierstokken.

Die had ik klaarblijkelijk in overvloed en omdat mij niet geleerd is hoe ik die op een andere, gezonde en veilige manier kan sturen, voelde ik een enorme stuwing om kinderen te baren. Eénmaal geleerd hoe ik die energie voor mijzelf kan gebruiken, voelde ik me daarvan bevrijd. Ik kan nu zoveel andere dingen met mijn seksuele energie, mijn levensenergie doen, zoals schrijven en lesgeven. En daar heb ik ongelofelijk veel plezier van.

Dit zeiden Inge en Saskia over het Webinar

Waarom heb ik dit niet eerder geleerd? Als je het zo uitlegt is het zo simpel. Ik realiseer mij nu dat ik onbewust dacht dat mijn partner mij gelukkig hoort te maken. Dat hij mij alle liefde moet geven die ik nodig heb, omdat ik dat ook aan hem geef. Maar dat lukt ook niet altijd, haha. En nu weet ik hoe ik van mijzelf kan leren houden. Dank je wel.

Hi Judith, was wat mij betreft lekker duidelijk; ik word van deze info weer zoooo blij. Je hebt een ontwapende manier van overbrengen. Ik hou ervan

 © 2019 Mogelijk gemaakt door Rianne Weijer, www.eenwebsiteineenweek.nl