28 augustus Webinar ‘Blij met mijn Jade-ei’

Je zoekt verdieping in sensualiteit en seksualiteit

Je wilt genieten en meer plezier en de diepere lagen in jezelf ontdekken. Je wilt je veilig voelen als je intiem bent, zodat je makkelijker in opwinding komt en meer genot ervaart. 

Je wilt de magie terug en voelen dat je leeft

Je verlangt naar passie en veiligheid tegelijkertijd. Je wilt verbinding, maar ook ruimte voor jezelf. Aanwezig zijn in je baarmoeder maakt dat zoveel makkelijker. 

Zodat je kunt rusten op de bodem van de oceaan. De stilte omarmen en niet langer worden meegesleurd door de golven van je emoties. Je wilt bedding kunnen geven aan al wat in je leeft, jezelf louteren en koesteren.  

Kom in contact met je baarmoeder

Met behulp van het Jade-ei en zelfbeminning. Tijdens het Webinar ‘Blij met mijn Jade-ei’ vertel ik je alles over de kracht van het Jade-ei. Het Jade-ei zorgt dat je meer in je bekken aanwezig zelfbeminning ondersteunt dit proces. 

Ontdekt wat het Jade-ei representeert, met welke steensoort je het beste kunt beginnen en hoe je het gebruikt en wat je er vooral niet mee moet doen.

Voor de duidelijkheid: je houdt je kleren aan en er vinden geen seksuele handelingen plaats. Alles wat tijdens het Webinar besproken wordt blijft binnen de groep. En heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van het Webinar, dan kun je altijd contact met me opnemen.

Praktisch

Het Webinar is op 28 augustus van 20.00 tot 21.00 uur.

Je bent normaal

Veel vrouwen lopen rond met dezelfde vragen en verlangens als jij. Dat is niet zo gek. Essentiële kennis over seksualiteit wordt ons niet gegeven. We denken dat we er alles van weten, maar we weten nog niet eens de helft. 

We kennen alleen fase één en twee van seksualiteit: het ontdekken van jezelf en het vrijen met een ander. En daar stop het in onze cultuur en we ontberen fase drie en vier: het beminnen van jezelf en het beminnen van een ander. Niemand komt geheel schadevrij door fase één en twee heen. Met zelfbeminning heel je die schade en het Jade-ei helpt je hierbij.

Zij vullen elkaar aan, en jij raakt weer vol, omdat je toegang krijgt tot je seksuele energie, de meest krachtige energiebron die bestaat.

Wat levert het Webinar je op?

Tijdens het Webinar leer je hoe je opnieuw aanwezig kunt zijn in je bekken, onder je verkrampte middenrif. Zodat je voelt wat daar gebeurt en je je grenzen aan kunt geven. Maar ook wat je fijn vindt. Je leert hoe je de stilte in jezelf omarmt en hoe je vanuit jezelf spreekt en deelt. Je leert hoe je van jezelf houdt en hoe je meer geniet van seks.

Wanda over het Webinar:

Dank je voor je heldere en nuchtere uitleg. Ik weet nu waar ik kan beginnen en dat ik niet de enige ben. Ik wist niet dat ik de verbinding met mijn baarmoeder had verbroken en dat ik haar zo mis.

Wat houdt het Webinar in?

Je maakt kennis met het Jade-ei en de mogelijkheden die er zijn om een relatie met haar op te bouwen. En wat haar verbinding met je baarmoeder is. 

Elke vrouw heeft een andere associatie met haar baarmoeder: vruchtbaarheid, maar ook onvruchtbaarheid, menstruatiepijn, vroeggeboorte, ongewenste kinderloosheid, verzakking, schaamte, creatie-vermogen, ongewenst zwangerschap, soa’s, pijn bij het vrijen of een fantastisch baarmoederorgasme. 

Het Webinar is het begin van het opbouwen of verdiepen van een positieve relatie met je Yoni: de heilig tempel waarin je baarmoeder een belangrijke plek heeft.

Je leert wat er voor nodig is om een veilig relatie op te bouwen met een Jade-ei, en op welke manieren je een Jade-ei stap voor stap in je leven kunt integreren: je slaapt bijvoorbeeld met het Jade-ei in je hand, of ze krijgt een plaats op je altaar.

Dit is wat Esmée zei over het Webinar

Ik ben zo blij om te horen dat mijn gevoel klopt. Het voelt voor mij echt niet goed om het eitje zomaar te gebruiken en ik dacht dat het aan mij lag. Maar het vraagt echt gedegen kennis en een zorgvuldige opbouw om zo’n eitje in te brengen. Het is veel meer dan een knuffelsteen.

Mijn naam is Judith Bruin

Ik ben Natuurgeneeskundig Therapeut, Vallei Coach en mede oprichter van de School of Authentic Being. Ik heb onder andere Oosterse filosofie gestudeerd, een jaartraining tantra gevolgd en ik loop het Taoïstische pad.

Ik ben altijd gefascineerd geweest door seksualiteit, maar ik ben een soort van seksloos opgevoed: er werd niet echt over gepraat, het bestond. Maar, zo werd me vertelt, de prins op het witte paard is een sprookje. Toch stond er op zolder een boekenkast vol met romannetjes.

Ik heb lang geleefd in de spagaat tussen voelen dat er meer moet zijn, maar niet weten wat. Ik heb te vaak seks gehad dat ervoor zorgde dat ik me éénzaam voelde in plaats van verbonden. Ik wist niet beter en ik raakte steeds verder bij mezelf vandaan. Ik snapte het niet, maar ik kon het niet duiden.

Na vijftien jaar huwelijk ben ik gescheiden en ik wist één ding zeker: ik ga nu vinden waar ik al die tijd naar op zoek ben. Als eerste vond ik het woord: Hieros Gamos, het Heilige Huwelijk. Hierbij draait alles om de verbinding. Niet alleen met je partner, maar vooral met jezelf. Die kwam binnen, dit was wat ik zocht.

Want voordat ik de stap nam om te scheiden had ik mijn grenzen zover verlegd, dat ik er fysiek bijna aan onderdoor ging. Ik was niet meer in staat om alleen voor mijn kinderen te zorgen. Eénmaal de knoop doorgehakt knapte ik lichamelijk snel op. Maar om weer te voelen wat mijn diepste verlangens waren en om die uit te spreken, dat was nog een hele opgave voor me. Het eerlijk uiten wat er in mij leeft vind ik nog steeds spannend. Het waren de  jaren met de meeste tranen, maar ook de bijzonderste. Ik heb mijzelf teruggevonden en de liefde die ik zocht.

Ik heb acht kinderen gebaard en de meest gestelde vraag is: ‘Ben je gelovig?’ Gevolgd door: ‘Wou je altijd een groot gezin?’ Die laatste vraag kon ik nooit beantwoorden, totdat ik leerde over de energie in mijn eierstokken.

Die had ik klaarblijkelijk in overvloed en omdat mij niet geleerd is hoe ik die op een gezonde en veilige manier kan sturen, voelde ik een enorme stuwing om kinderen te baren. Eénmaal door zelfbeminning en het Jadei-ei geleerd hoe ik die energie voor mijzelf kan gebruiken, voelde ik me daarvan bevrijd. Ik kan nu zoveel andere dingen met mijn seksuele energie doen: schrijven, lesgeven en een bedrijf opbouwen. En daar heb ik ongelofelijk veel plezier van.

 © 2019 Mogelijk gemaakt door Rianne Weijer, www.eenwebsiteineenweek.nl