Vliegende Start

Zelfbeminning is een onderdeel van het Taoïstische Nei dan Kung. Hierbij gaat om het transformeren van seksuele energie die je gebruikt  voor je eigen gezondheid, geluk en relaties.

Daaruit is de training ‘Vallei Orgasme’ ontstaan. Voor iedereen die, moeite heeft met het woord vallei orgasme, meer wil weten over de achtergrond van Vallei of de indruk krijgt dat transformatie seksualiteit alleen over het krijgen van een vallei orgasme heeft, is er de ‘Vliegende Start’.

Vliegende Start is een pakket dat bestaat uit drie online modules maar je kunt kopen voor de prijs van twee modules. 

 

 

In module I leer je hoe je je I-kracht kunt activeren. I-kracht ontstaat wanneer  je een Innerlijke Glimlach maakt. Je mond doet niets maar van binnen maak je alles zacht. Die zachtheid maakt dat je de stilte tussen de geluiden kunt horen en de ruimte in je hart kunt voelen. Je ontspant. 

Je doet je eerste stappen in het Innerlijk Landschap en leert hoe je de Poort van het leven, je Tan-tien, activeert. De energie begint te stromen en je wordt warmer. Van binnen, naar jezelf toe en voor je medemens.

Je ervaart het belang van een middagslaapje. Vroeger wisten ze het al en het wordt nu een powernap genoemd. Waar het om gaat is dat je gedurende de dag even gaat liggen en gedurende de nacht korte tijd staat. Dat is het begin van de Droomtraining.

In module II weet je hoe je ontspannen de poort van het leven opent en ben je klaar om aan de basistechnieken van de transformatie seksualiteit beginnen. Er zijn voor zowel de vrouwen als de mannen drie opties om te trainen.

Optie I is ‘the way of the Non’ of ‘the way of the Monk’. Vrouwen of mannen die moeite hebben met seksualiteit, verbinding maken of liefdesverdriet hebben, doen er goed aan om eerst deze vorm te trainen. Je bouwt het rustig op. Je werkt met koude orgastische energie en maakt kennis met het Mingmen-vuur.

In module III stroom je door naar de volgende stap. Het trainen met warme orgastische energie. Je doet dit altijd alleen en in alle veiligheid. In je slaapkamer met de deur op slot. Zodat je je seksualiteit opnieuw kan toe-eigenen. Je leert hoe je ‘Medicijn’ maakt wat het zelfhelend vermogen van je lichaam aanzet. Je lichaam regenereert en jij wordt autonoom en onafhankelijk.

‘Vliegende Start’ kun je voor € 497,- aanschaffen. Dat is drie modules voor de prijs van twee. Wanneer je gebruik maakt van de kortingscode judithbruin-50 ontvang je € 50,00 korting en betaal je € 447,-. Ga daarvoor taotraining.nl. en voer de kortingscode in.

 © 2019 Mogelijk gemaakt door Rianne Weijer, www.eenwebsiteineenweek.nl