Vallei online cursus

Waarom de online training volgen?

* Omdat je stap voor stap de techniek leert die ervoor zorgt dat je weer voelt dat seksualiteit aan de basis van alles ligt. Het is je bron van genot maar ook je bron van kracht, er is niets sterker dan seksuele energie.

* Omdat je moeilijk een orgasme kunt krijgen en dat wel graag wilt. Sex zonder orgasme kan heel bevredigend zijn, sommige vrouwen willen niet eens een orgasme, maar ik kan me ook goed voorstellen dat je het wel graag zou willen. Dan is zelfbeminning de manier om het te leren.

* Raak je éénmaal vertrouwd met Zelfbeminning dan ken je je lichaam. Je voelt meer en beter en je kust je eigen seksualiteit wakker. Je bent niet meer afhankelijk van een ander zodat een partner een aanvulling is in plaats van een opvulling.

* Wanneer je weet hoe je je seksuele energie veilig kunt laten stromen en transformeren dan krijg je energie voor tien. je komt sneller uit vermoeidheid of een burn-out, terwijl je tegelijkertijd voelt waar je grenzen ligt. En daar dus niet meer overheen gaat.

* Hormoon gerelateerde klachten zoals menstruatiepijn en de bekende klachten van de overgang verminderen of lossen op. Juist vrouwen in of na de overgang hebben baat bij de training omdat je je menstruatiecyclus opnieuw gezond afrond.

 

* Een vallei-orgasme krijg je alleen als je in ‘I’ bent. In I zijn betekent dat je je hoofd verbind met je buik en bekkenbodem. Dit zorgt voor diepe ontspanning en onthaasting, waardoor je zachter bent voor jezelf. 

* Of je nu single bent of een relatie hebt, deze voor onze cultuur  nieuwe manier van zelfbeminning maakt je stralend, autonoom en onafhankelijk. Daar knapt je relatie of single-leven sowieso van op.

* Zelfbeminning doe je altijd alleen en in een veilige omgeving. Door deel te nemen aan de community van Vallei kun je met honderden vrouwen kennismaken die allemaal hetzelfde pad lopen maar daar haar eigen weg in gaan. Je steunt en leert van elkaar in sisterhood.

* Dit pad leid je naar je naar wijsheid waardoor je straks iets wezelijks hebt te vertellen aan al onze dochters en zonen. De seksuele voorlichting 2.0, die jezelf gemist hebt. Je woordenschat wordt uitgebreid en praten over seks wordt gemakkelijker omdat je zelf je seksualiteit aan je gevoelens verbindt.

Wanneer je weet waar de seksuele energie zich in je lichaam bevindt, kun je die vergroten en sturen. Door de Vallei techniek leer je hoe je nieuwe paadjes aanlegt waardoor je niet meer naar een piekorgasme hoeft te racen. Je leert wanneer en hoe je die seksuele energie door je hele lichaam kunt sturen en er is geen einddoel meer. Je kunt veel langer vrijen en fantastische hoogtepunten beleven: Vallei-orgasmes. De Chinese taoïsten weten al duizenden jaren dat je seksuele energie zelf kunt opwekken en dat je daar uitzonderlijke dingen mee kunt doen. Je zelfgenezend vermogen gaat weer aan, je krijgt meer energie en wordt vitaler. Je krijgt meer zin in sex en je wordt onafhankelijk en autonoom.

Over de hele wereld zijn delen van deze kennis bekend. In mysteriescholen en ook hier is het algemene kennis geweest, maar het wordt door sommige stromingen als gevaarlijk bestempeld. Wanneer je éénmaal toegang hebt tot een onuitputtelijke bron van energie, word je bewustzijn groter en ga je anders denken. Je stapt af van de gebaande paden en loopt je eigen weg. Dat wordt niet door iedereen gewaardeerd.

Seksuele energie is in overvloed aanwezig in ons lichaam. Maar weet je ook dat je te allen tijden toegang tot die energiebron hebt? Dat je niet hoeft te wachten totdat je zin krijgt in sex? En dat iedereen dit kan leren, ook als je tot nu toe geen of moeilijk tot een orgasme kan komen. Bij veel westerlingen staat de seksuele energiecentrale om allerlei redenen uit en in veel relaties is na twee, vijf, tien of vijfentwintig jaar de sex een beetje saai. Misschien is het zelfs een verplicht nummer geworden. Je weet precies hoe het zal gaan en het voorspel is ongeveer hetzelfde. Het is leuk omdat je elkaar zo goed kent, maar verassend? Nee, dat niet meer.

Of je bent al in de volgende fase beland waarin je elkaar niet meer aanraakt en je weet allebei niet hoe je de draad weer op kunt pakken. Eén geruststelling is hierbij op zijn plaats. Het is heel normaal dat het bed wisselend warmer en kouder is en dat je echt de norm van twee keer in de week niet hoeft te halen om een goede relatie te hebben.

Maar als je startmotor voor zin in sex niet meer aan krijgt kan de motor van vitaliteit ook niet draaien. Hoe je die startmotor gezond houd is het geheime ingrediënt van de Chinese taoisten, om tot op hoge leeftijd vitaal, gezond en wijs te blijven. Is het echt zo makkelijk? Ja, de weg van de waarheid is altijd simpel, want iedereen moet haar kunnen lopen. Bij seks komt nu éénmaal een enorme kracht vrij, je kan er een kind mee maken, één brok energie wat er in de wieg ligt.

Stel nu dat je geen kind wilt maken maar wel wilt vrijen. Met jezelf of een ander. Wat zou je dan met al die seksuele kracht kunnen doen? Is het mogelijk om die energie aan jezelf te geven? Dat je meer energie maakt dan dat je nodig hebt, waardoor je verjongt en vitaler wordt. Een utopie? Nee hoor, het is de bonus van het Vallei-orgasme. Wanneer je de techniek éénmaal onder de knie hebt bloei je op en ontwikkel je je tot een krachtig sensueel en seksueel tevreden mens, die grip heeft op het leven.

Kan iedereen dit leren? Ja natuurlijk, de Chinese taoisten zijn gewone mensen en de Vallei techniek is niet moeilijk. Het is je vreemd en vergt dus oefening, net als leren lopen. Wanneer je een baby ziet tijgeren kun je je ook niet voorstellen dat het ooit gaat lopen en toch gebeurt het. Omdat het de natuurlijk weg is en omdat een baby jouw voorbeeld volgt. Het ontbreken van voorbeelden over de Vallei technieken maakt dat het nodig is om hier een cursus in te volgen. Want waar bevind zich het knopje van de startmotor? En nee, dat is niet de clitoris zoals velen denken. En wanneer je die knop dan gevonden hebt, hoe zorg je er dan voor dat je seksuele energie zo door je lijf kan laten stromen, dat je er ook werkelijk vitaler van wordt? Dat je meer zin krijgt in sex en meer energie genereert, waardoor je jezelf verjongt en je bewustzijn vergroot? Dat en nog veel meer leer je tijdens de online cursus van het Vallei-Orgasme. 

Je leert: Waar je startmotor dan wel zit. Hoe je met seksuele energie je lichaam en geest voedt waardoor je wakkerder, slimmer en creatiever wordt. Hoe je een fijnere partner, een leuker mens en een betere ouder wordt. Hoe je contact maakt met je eigen seksualiteit, hoe je jezelf opwarmt zodat het weer leuk wordt met je partner. Hoe je zo’n golvend Vallei-orgasme, wat meerdere uren tot enkele dagen aan kan houden krijgt. En hoe je na het vrijen de seksuele energie in je lichaam houdt zodat je energieker, vitaler, sensueler en wijs wordt.

Hoe ga je dit allemaal leren? Meestal in ranzig zaaltje waarbij je elkaars handen vasthoud en iemand met een lange jurk aan wollige taal uitkraamt. Grapje! Je volgt thuis, in je ééntje, een online programma in je eigen tempo. Je kunt starten wanneer je wilt en er is vier keer per jaar de mogelijkheid om gezamenlijk binnen een groep te beginnen.

De online training bestaat uit audio opnamen, e-books, filmpjes en geluidsbestanden waarmee je tijdens het erotisch huiswerk begeleidt wordt. Vanuit de oosterse seksuele wijsheid kom je in aanmerking met begrippen die nieuw voor je zijn, maar onmiddellijk door je onbewuste met beide handen worden aangegrepen. Eindelijk de woorden voor wat je al wist en voor wat je bijleert. Je kunt ze meteen doorgeven aan al onze dochters en zonen.

Je leert in acht lessen alles over zelfbeminning, seksuele energie en het Vallei-orgasme. Er is een vanuit Vallei een Facebook groep waar je lid van kunt worden en al je vragen kunt stellen. In de besloten Facebook groep ‘Bemin Jezelf’ maak ik regelmatig live filmpjes waarin ik een onderwerp uitdiep en je rechtstreeks vragen kunt stellen. Als Vallei Coach heb ik natuurlijk zelf de cursus doorlopen en ben ik daarnaast gedegen opgeleid om deze waanzinnige technieken door te geven. 

De prijs van de online cursus bedraagt € 247,00 (inclusief btw), maar maak je gebruik van mijn kortingscode judithbruin-50 dan kost het nog maar € 197,00. Daarvoor krijg je heel veel waardevol materiaal, waar je jarenlang toegang tot hebt. Bovendien heb je 30 dagen een niet goed-geld teruggarantie, zodat je de training risicoloos koopt. Want laten we eerlijk zijn. Seks zorgt in veel relaties voor wrijving, maar dan niet die wrijving die je wilt. Gelukkig is er nog genoeg te ontdekken en kun je nog heel veel bijleren. Als je net verkering hebt, vrij je de sterren van de hemel. Maar verliefdheid gaat over en zo meestal ook de seks vanuit lust. En ongemerkt is seks iets geworden wat je alleen nog in de weekeinden of op vakantie doet. Hoe komt dat toch? Seks vanuit liefde en verbinding vraagt andere kennis en vaardigheden die je niet geleerd is.

Soms ben je uitgekeken op de manier waarop je altijd vrijt of ga je liever naar de sauna voor ontspanning en tijd voor jezelf. Je kan een zware bevalling gehad hebben en bang zijn voor pijn en juist dan is zelfbeminning de weg terug. Eerst in je ééntje en dan weer met de ander. Of je bent er vaak te moe voor. Logisch want je gebruikt die enorme  seksuele energie nog niet op de juiste manier. Nog een reden om er vandaag nog mee te beginnen. En wat dacht je van de overgang en oud worden. Hier in het Westen wordt ouderdom niet gewaardeerd en wordt je min of meer afgeschreven wanneer je ouder wordt. De missing link is ook in dit geval het ontbreken van kennis over seksualiteit, waardoor je niet alleen wijs wordt maar ook vitaal en sappig.

Er zijn veel seksloze en seksarme relaties en veel vrouwen en mannen zijn daar niet gelukkig mee. Waarschijnlijk wil jij het anders want je leest nog steeds. Dat kan en het begint allemaal bij jezelf. Je bent zelf verantwoordelijk voor je seksleven. Ook als je een relatie hebt. Omdat je altijd opnieuw kan beginnen met het maken van onschuld, het helen van wonden en het vergroten van wijsheid, waardoor je op een nieuwe manier relaties aangaat met je omgeving en dus ook met je partner.

Reviews

Tosca

Geweldig dat ik nu weet hoe ik zelf de energie voor mijzelf kan gebruiken en zo zelf invloed heb op het herstel van mijn burn-out. Als ik het goed begrijp kan ik met twee maanden weer de oude zijn. Het is alleen wel belangrijk dat ik mijn ‘les’ geleerd heb anders stap ik zo in de volgende valkuil, hahaha.

Inge

Wauw, wat ben ik onder de indruk. Dat deze kennis ook gewoon in het Westen is geweest, maar helemaal in de vergetelhoek is geraakt. Het voelt ook allemaal zo logisch. Er vallen zoveel kwartjes, ik ben er nog stil van en sluit me bij Diana aan: ‘Waarom wordt ons dit niet op school geleerd!’

Fransisca

Het klinkt misschien raar maar ik ben zo blij dat ik nu leer dat seksualiteit bij elke leeftijd een andere vorm heeft. Dat het zelfs belangrijk is om seksueel actief te blijven en dat het zorgt voor een sprong in je persoonlijke ontwikkeling. Dat je als oudere vrouw blijft meetellen en dat je zo doorgroeit naar een wijze vrouw. Dat wil ik worden. Omdat ik wou dat er vroeger iemand voor mij was geweest.

 © 2019 Mogelijk gemaakt door Rianne Weijer, www.eenwebsiteineenweek.nl