Wat is Zelfbeminning? 

Zelfbeminning is het je opnieuw toe-eigenen van je seksualiteit. Je verbindt je hart met je bekken en je sluit jezelf aan op een permanente energiebron: je eierstokken. Bovendien leer je hoe je die energie veilig door je hele lichaam laat stromen. Met als resultaat: je voelt je veilig, je krijgt misschien wel voor het eerst een orgasme en je gaat van jezelf houden. 

Dat wil ik ook, waarom heb ik daar nog nooit van gehoord?

Zelfbeminning is de derde fase van seksualiteit. De eerste en tweede fase ken je wel: het experimenteren met jezelf en daarna met de ander. Daarna stopt het in onze cultuur, en doe je je best om zo lang mogelijk jong en sexy te blijven. Dat lukt natuurlijk niet. En alle onzekerheden die daarbij de kop opsteken moet je voor lief nemen.

Dat hoeft niet, als je leert hoe je jezelf bemint.

Ook al gebruik je een voorbehoedsmiddel, seks op de gangbare manier is voortplantingsenergie. Zodra je jezelf leert beminnen leer je hoe je die energie voor jezelf kunt gebruiken, in plaats van voor het maken van een baby. Je kunt fantastische dingen met deze krachtige energie doen. Als je maar weet hóé.

Wat heeft het Yoni-ei daarmee te maken?

Het Yoni-ei helpt je om bewuster in je bekken aanwezig te zijn. Het verdiept de verbinding tussen je hart en je bekken, en het laat je letterlijk voelen wanneer je wél of niet aanwezig bent in je bekkengebied.

Ook stimuleert het de microdoorbloeding, zodat het bindweefsel zich herstelt: verslapt weefsel wordt stevig en littekenweefsel wordt zacht. Én het activeert de creatie-energie die diep in je bekken ligt opgeslagen.

Wat is een Yoni-ei?

Een Yoni-ei is van steen en elk soort ei heeft haar eigen uitwerking. Als de steensoort zuiver is heeft het zelfs een krachtige uitwerking in je lichaam. Let op met wat je in je vagina brengt en ga zelf op onderzoek uit. Verdiep je in de kwaliteit van het ei en zorg ervoor dat het niet poreus is (of kan worden onder invloed van je lichaamseigen zuren), niet kan breken, en dat je er een touwtje door kunt rijgen.

Een zuiver nefriet Jade-ei heeft een zachte, kalmerende werking en zorgt ervoor dat je aanwezig blijft in je bekkengebied. Ze helpt je bij het opheffen van spanningen en blokkades, zodat je ontkrampt. Je versterkt de gevoeligheid van je seksuele organen en je komt meer in je lijf. Je intuïtie neemt toe en je vergroot je plezier tijdens het vrijen.

Klinkt goed. Is het voor iedereen?

Ja, iedereen kan profiteren van de vele voordelen van zelfbeminning. Voor het gebruik van het Yoni-ei geldt één maar: het Yoni-ei kun je alleen veilig gebruiken als je ook de technieken van zelfbeminning beoefent.

Waarom moet ik daar een hele training voor volgen?

Het leren van Zelfbeminning is pionieren. Het is  eeuwenoude kennis, maar in het Westen zijn we het door de onderdrukking van de vrouw kwijtgeraakt. Het terugbrengen en het je weer toe-eigenen vraagt oefening.

Zo ook je vermogen om te vóélen wat er in je bekkenbodem gebeurt. Dat vraagt om specifieke oefeningen.

Bovendien is er een hype ontstaan over het Yoni-ei, en dat is niet zonder gevaar: het soort kristal en de kwaliteit van het Yoni-ei beïnvloedt in grote mate de veiligheid en het resultaat. Tijdens de training werk je daarom alleen met een Yoni-ei van nefriet Jade.

En als je oefent verander je

 Je zult nieuwe vragen krijgen en je krijgt behoefte aan ondersteuning van iemand die het je vóórleeft. En die je vragen beantwoordt. Iemand die de veiligheid bewaakt.

Als je een training volgt leer je meer en sneller dan wanneer je het alleen doet.

De training is in een groep. We praten, lachen, huilen en leren samen over onderwerpen waar je het normaliter niet over hebt. Waar je je misschien wel voor schaamt.

Je leert dat je normaal bent. Dat we allemaal zijn opgebouwd uit dezelfde onderdelen, maar dat we allemaal verschillend zijn afgesteld. Kortom: je leert hoe je van jezelf houdt en hoeveel impact dat heeft op je dagelijks leven.

Kost het veel tijd? Want ik doe al zoveel

De training bestaat uit vijf geheel verzorgde vrijdagen. Van 27 maart tot 12 juni, zodat je ruim de tijd hebt om alles te implementeren. Tussen de dagen zijn vier calls met extra informatie en de mogelijkheid om (anoniem) vragen te stellen, en je krijgt vijf meditaties om thuis af te luisteren. Bovendien zijn de oefeningen plezierig om te doen en leveren ze je juist tijd op.

Want omdat je van jezelf gaat houden, voel je wat je wél en wat je niet wilt. Je kiest vaker voor jezelf. Je skipt bijvoorbeeld een verplichte verjaardag en je gunt het jezelf om eerst De zeven zussen te lezen en dan pas de handdoeken op te vouwen.

De training schenkt je dus tijd en energie!

Nog even voor de helderheid

Tijdens de training blijven de kleren aan en er vinden geen seksuele handelingen plaats. Een veilig yoni-ei koop je hier. Denk je dat er iets bij jou speelt op emotioneel, spiritueel of lichamelijk gebied dat van invloed kan zijn tijdens de training? Bespreek dit dan vooraf even met me. Meer over mij lees je hieronder op de pagina. Tijdens de training leer je meer over het veilig en effectief gebruiken van het ei.

Wat levert het me op?

 • Je gaat van jezelf houden en je ontdekt wat voor leuk mens je bent.
 • Je laat je oordelen los, zodat je hoofd tot rust komt.
 • Je leert je grenzen kennen, bewaken en aangeven, zodat je je veilig voelt.
 • Een diepe aanwezigheid in je baarmoeder, waardoor je geaard bent in de stilte.
 • Je verbindt je bekken met je hart en er komt een kracht vrij die je gebruikt om wijs te worden.
 • Je verbindt je via je eierstokken met energie van de aarde, en je krijgt toegang tot een onuitputtelijke energiebron. Je wilt spontaan gaan hardlopen!
 • Je seksleven verbetert, omdat je leert vertragen en zo meer genot voelt. Je werkt niet meer doelgericht ergens naar toe, maar je geniet van het moment.
 • Je wordt onafhankelijk zelfstandig en je begint bijvoorbeeld eindelijk die kapsalon. Of die balletschool.
 • Je bent aanwezig in je rechter hersenhelft: je wordt creatiever en je durft te vertrouwen op je intuïtie.
 • Je voelt je seksueel veilig en durft je behoeften te uiten.
 • Je voelt feilloos aan wat wel en niet goed voor je is en handelt daar naar.
 • Je neemt verantwoording en je stopt met anderen de schuld te geven. Je kunt hen niet veranderen, maar wel jezelf.
 • Je leert hoe je voorbij woorden kijkt en luistert. Hoe je vanuit jezelf spreekt en deelt.

Deze vrouwen gingen je voor:

Marike:

De bewustwording van en in mijn eigen lichaam is veel groter geworden. Als ik mediteer ga ik veel verder naar binnen en mijn bekkengebied hoort er nu helemaal bij. Tijd en ruimte vallen weg, en daar ben IK.

Mauranne:

Ik kan steeds beter de signalen van mijn lichaam opmerken. Ik voel me veel sterker in mijn seksualiteit en tegelijkertijd liefdevoller naar mijn lief. Ik hoef niet meer te krijgen, ik kan ontvangen, maar ik heb niets meer nodig.

Edith:

Ik schaamde me op sommig momenten voor mijn lichaam en daar was ik zo klaar mee, dat ik de training heb gevolgd. Als ik nu mijn huid aanraak, voel ik welke plekjes er zo heerlijk zijn. Ik ontdekte dat mijn bosten mooi en klein zijn en zo lekker gevoelig. En ik leerde luisteren naar mijn lichaam en ik eet nu gezonder.

Astrid:

Ik kan nu voluit genieten van de seksuele energie die ik voel stromen als ik mijzelf bemin. Ik vindt het fantastisch om die te delen met mijn partner, en om samen op ontdekkingstocht te gaan naar nog meer intimiteit en verbinding.

Wie ben jij eigelijk?

Mijn naam is Judith Bruin. Ik ben Natuurgeneeskundig Therapeut,  Healing Arts docent, Vallei Coach, mede-oprichter van de School of Authentic Being. Ik heb onder andere Oosterse filosofie gestudeerd, een jaartraining tantra gevolgd en ik loop het Taoïstische pad.

Ik ben altijd gefascineerd geweest door seksualiteit, maar ik ben een soort van seksloos opgevoed en er werd niet echt over gepraat: het bestaat, maar de prins op het witte paard is een sprookje. Toch stond er op zolder een boekenkast vol met romannetjes.

Ik heb lang geleefd in de spagaat tussen voelen dat er meer moet zijn, maar niet weten wat. Ik heb te vaak seks gehad dat ervoor zorgde dat ik me éénzaam voelde in plaats van verbonden. Ik wist niet beter en ik raakte steeds verder bij mezelf vandaan. Ik snapte het niet, maar ik kon het niet duiden.

Na vijftien jaar huwelijk ben ik gescheiden en ik wist één ding zeker: ik ga nu vinden waar ik al die tijd naar op zoek ben. Als eerste vond ik het woord: Hieros Gamos, het Heilige Huwelijk. Hierbij draait alles om de verbinding. Niet alleen met je partner, maar vooral met jezelf. Die kwam binnen, dit was wat ik zocht.

Want voordat ik de stap nam om te scheiden had ik mijn grenzen zover verlegd, dat ik er fysiek bijna aan onderdoor ging. Ik was niet meer in staat om alleen voor mijn kinderen te zorgen. Eénmaal de knoop doorgehakt knapte ik lichamelijk snel op. Maar om weer te voelen wat mijn diepste verlangens waren en om die uit te spreken, dat was nog een hele opgave voor me. Het eerlijk uiten wat er in mij leeft vind ik nog steeds spannend. Het waren de natste jaren van mijn leven, maar ook bijzondere. Ik heb mijzelf teruggevonden en de liefde die ik zocht.

Ik heb acht kinderen gebaard en de meest gestelde vraag is: ‘Ben je gelovig?’ gevolgd door: ‘Wilde je altijd een groot gezin?’ Die laatste vraag kon ik nooit beantwoorden, totdat ik leerde over de energie in mijn eierstokken.

Die had ik klaarblijkelijk in overvloed en omdat mij niet geleerd is hoe ik die op een gezonde en veilige manier kan sturen, voelde ik een enorme stuwing om kinderen te baren. Eénmaal geleerd hoe ik die energie voor mijzelf kan gebruiken, voelde ik me daarvan bevrijd. Ik kan nu zoveel andere dingen met mijn seksuele energie, mijn levensenergie doen, zoals schrijven en lesgeven. En ik voel een enorme drive in me om dit jou ook te leren. 

Dit zelf ervaren een utopie?

Nee hoor. Ook jij kan het leren.

Schrijf je hier in voor deze geheel verzorgde training.

De training is minstens 1200,- euro waard, maar omdat het een pilot is betaal je slechts 650,-.

Ik twijfel. Is het wel écht iets voor mij?

Overweeg je om deel te nemen aan deze unieke training, maar weet je niet of het echt iets voor je is? Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek. Dan bekijken we of dit is wat je nodig hebt. Mijn telefoonnummer is: 06 4128 6890

Over de begeleiding die Judith biedt zegt Margriet:

Judith is een hele toegankelijke, nuchtere vrouw, met veel meer lagen en achtergronden dan ik in eerste instantie zag en vermoede. Ik vond het heel spannend om te delen, en ik had niet gedacht dat samen delen me zo zou verlichten. Dank je wel voor je veilige bedding.

Fraukje:

Judith, je staat super stevig, je bent een rotst in de branding en een wijze moeder. Ik heb voor het eerst ervaren wat een open hart met je doet. Bedankt, ook namens mijn partner.

Hoe ziet de training er uit?

De training beslaat vijf vrijdagen, vier calls tussen de trainingsdagen in en vijf meditaties. Hier vind je precies wat je tijdens de dagen gaat leren.

Je neemt je eigen Yoni-ei mee. Als je die nog niet hebt kun je hier een veilig ei aanschaffen.

De data zijn: Vrijdag 25 september, 23 oktober, 6 en 20 november en 4 december. 

Tijd: van 10.00u. tot 16.30u.

Het is all inclusive, dus je krijgt een feestelijke lunch, fruit, koffie en thee, koek en chocolade.

Reserveer op tijd je plek. Er is maar plaats voor tien vrouwen.

Het adres:  Belkmerweg 21, 1754 GB in Burgervlotbrug. Gelegen boven Alkmaar, vlakbij Petten.

Er is een ruime en gratis parkeergelegenheid.

 © 2019 Mogelijk gemaakt door Rianne Weijer, www.eenwebsiteineenweek.nl