Mireille

Ik heb ervaren dat het prettig is om te delen. Ik had nooit iets met vrouwengroepen, dat stond me tegen. Ik heb nu ervaren hoe waardevol gezamelijke gesprekken zijn en dat het heel fijn is om vrouwen om je heen te hebben.

De opzet van de cursus is rustgevend en duidelijk. Ik kon al mijn vragen stellen, niet elke vraag die ik heb wordt in de online training beantwoord. Of ik begreep die antwoorden niet, haha. Ik raad het een ander zeker aan. Jammer dat het afgelopen is.

Marga

Ik heb geleerd dat het niet alleen over mastruberen gaat, maar dat zelfliefde ook strelen is. Een aanraking zonder bijbedoelingen, dat ik dat nog mag meemaken. Het delen van mijn ervaringen met de andere vrouwen vind ik heel waardevol. De herkenning en het feit dat wat ik ervaar normaal is, zorgt voor ontspanning. Ik ben goed zoals ik ben en ik mag het in mijn eigen tempo doen. Voor wie nog twijfelt zeg ik: ‘Altijd doen, deze kennis heb je nodig en moet verspreid worden’.

Christel

Ik heb lang getwijfeld of ik mee zou doen aan de training, omdat ik midden in een burn-out zat. Ik ben zo blij dat ik toch gegaan ben. Mijn energieniveau werd elke week hoger. Toen ik een terugval had en mij zo moe voelde dat ik dacht dat het beter was om te stoppen werd ik gerustgesteld. Ik was mijn slaapschuld aan het inlossen.

Door het delen van ervaringen en de uitleg bij mijn vragen heb ik veel meer uit de training gehaald dan dat ik het in mijn ééntje had gekund. Bedankt lieve vrouwen. Ik beveel het iedereen aan.

 © 2019 Mogelijk gemaakt door Rianne Weijer, www.eenwebsiteineenweek.nl