De Mannen

De mannen kunnen op drie manieren trainen.

1) The way of the Monk

2) The way of the Orgasmic man

3) The way of the Medicine man

Wat leer je en wat train je?

Het grootste geheim van de taoïsten: seks. Ze puzzelden een manier uit waarmee je orgastische kracht kunt gebruiken voor jezelf. In plaats van het maken van een kind (hier ben je ook mee bezig als je anti-conceptie gebruikt) waar je levensenergie voor nodig hebt, leer je hoe je die enorme hoeveelheid energie voor jezelf kunt gebruiken. Je geeft je lichaam de energie, die verloren gaat bij elke ejaculatie, terug aan je lichaam, die daar fantastische dingen mee kan doen. Je uit een burn-out halen, je vitaal en seksueel actief houden tot op zeer hoge leeftijd, je bewustzijn vergroten, je bedprestaties verbeteren en je orgasmes intensiveren. Je leert hoe je het op eigen houtje kunt trainen of met een programma. Voor de duidelijkheid, de training blijft ten alle tijden betamelijk. Je huiswerk doe je in je ééntje, met de deur op slot.

The way of the Monk is voor de man die het gesprek met God belangrijker vindt dan met hun hart. Je bent meer geïnteresseerd in het spirituele aspect van het leven en het ontwikkelen van je heldere vermogens.

Maar heb je op dit moment liefdesverdriet, dan is deze manier van trainen op dit moment het meest geschikt voor jou. Het voorkomt dat je met je gewonde hart bij de verkeerde vrouw in bed gaat liggen. Het is belangelijk dat je eerst je hart heelt en onafhankelijk wordt, voordat je een nieuwe relatie aangaat. Zodat je een volgende relatie aangaat vanuit vervulling en niet vanuit behoeften. Daarna kun je als je wilt overstappen op een andere manier van trainen.

Wanneer the way of the Monk of teh way of the Medicine man je het meest aanspreken wijs ik je graag op de mogelijkheid van ‘Vliegende Start’. Dit is een uitgebreide training waar de Taoïstische kennis uitgebreid aan bod komt.

 

The way of the Orgasmic man is voor de lijfelijke mannen. Je ervaart het leven door middel van je lichaam. Je vindt aanraking prettig en natuurlijk en je wilt graag en veel lichamelijk contact. Je bent liever jager dan prooi en je kijkt graag porno.

Tegelijkertijd voel je een teleurstelling na elk hoogtepunt. Het is super lekker en je kunt en wilt die geilheid niet onderdrukken, maar je vraagt je regelmatig af; ‘Is dit het nu?’. Nee, dit is niet alles, er is nog veel meer. Je hoeft niets te onderdrukken, maar door gericht te trainen leer je hoe je de seksuele energie in je houd, waardoor je verstild en jezelf vervuld. Je word meervoudig orgastisch en je orgasmes worden intenser. Je word een leukere mannen en een betere minnaar.

The way of the Medicine Man is voor de man die een echt mensen mens is. Seksualiteit is voor jou ‘gewoon’. Het hoort bij het leven maar het is niet iets om je druk over te maken. Voor jou is verbinding, het opengaan van je hart en langdurige trouw belangrijker. Seksualiteit is iets wat daar op een natuurlijke manier uit voortkomt. 

Je wilt verbinding voelen met een ander en je realiseert je dat je ook verbinding wilt met jezelf. Je wilt met een open hart leven. 

 © 2019 Mogelijk gemaakt door Rianne Weijer, www.eenwebsiteineenweek.nl