Lezing ‘De Zeven Sluiers, respecteer ze en je krijgt de relatie van je dromen’

De Zeven Sluiers zijn de zeven stappen die je idealiter op een natuurlijke manier doorloopt in een relatie. Het begint met sluier 1, een blik die iets te lang blijft hangen, handje vasthouden en een kusje op de wang. Vervolgt door een omhelzing, een kus op de mond, een tongzoen, wat gefriemel boven de kleren en een volgende keer onder de kleren. Op een gegeven moment gaan de kleren uit en ontdek je elkaar volledig, sluier zeven.

Wanneer je hier de tijd voor neemt ontstaat er vanuit verliefdheid een natuurlijke verbinding tussen seksualiteit en hechting. Tijdens een eerste relatie, meestal in je jonge jaren, gebeurt dit min of meer automatisch, maar bij een volgende relatie doorloop je de zeven sluiers vaak niet meer. Tegenwoordig gaan we ervan uit dat sluier zeven het hoogst haalbare is binnen een relatie en wil je daar zo snel mogelijk zijn. Dat veroorzaakt onbewust kleine barstjes in de relatie die verder scheuren naarmate er wat tegenslag is en er verwijten over en weer komen. En voordat je het weet hou je nog wel van elkaar, maar ben je elkaar kwijt. Wat nu?

Dan zijn de zeven sluiers een mooie manier om te resetten. Je begint je relatie weer opnieuw. Niet alleen vanuit gevoel maar ook met gedegen kennis. Die combinatie zorgt ervoor dat je vanuit wijsheid handelt. Die wijsheid is er niet zomaar, zeker niet wanneer je merkt dat er pijn is binnen een relatie en je geneigd bent om vanuit je ego te reageren. Daarom haal je de seksualiteit tijdelijk uit de relatie. Dat klinkt tegenstrijdig omdat de meeste sex associeren met een goede relatie. Door daar een stap terug in te doen ontstaat er onmiddellijk meer intimiteit, rust, opening en nieuwe mogelijkheden.

Tijdens de lezing leg ik alle zeven sluiers uit. Hoe je er aan begint ook als je partner het maar niets vindt en wat ervoor nodig is om het soepel te laten verlopen. Met de kennis van de zeven sluiers kun je je kinderen de voorlichting geven die ze nodig hebben en geef je een tegenwicht aan de pornograficering van onze maatschappij.

Op dit moment staat er geen lezing gepland. Heb je interesse laat het me weten.

Wil je meteen meer weten over de zeven sluiers? Ga dan naar de pagina gratis en vraag het gratis e-book aan.

Marlies

 Ik vind het zo fijn om met vrouwen onder elkaar openlijk over dit onderwerp te praten. Natuurlijk heb ik het er wel eens met vriendinnen over, maar nooit over waar het echt om gaat. Ik realiseer mij nu dat de kennis daarover ook ontbrak en dan kom je wel bij de pijn, maar niet tot een oplossing. Dank je wel!

Diana

Ik heb zoveel nieuwe informatie over seksualiteit gehoord. Waarom word ons dit niet geleerd op school. Ik kan er gewoon boos over worden. Ik had dit zoveel eerder willen weten. Ik kan nu eindelijk naar mijn dochters van 17 en zoon van 13 verwoorden waar sex werkelijk over gaat.

Abigail

Ik werd meegelokt door mijn buurvrouw en ik ben zo blij dat ik toch ben meegegaan. Bij ons thuis werd niets over seksualiteit verteld, het werd eerder ontkend. Nu snap ik waarom ik altijd vreselijke menstruaties had en blaasproblemen heb en dat ik dat zelf kan verhelpen. Fantastisch, ik ga meteen beginnen.

 © 2019 Mogelijk gemaakt door Rianne Weijer, www.eenwebsiteineenweek.nl