Communicatie

Communicatie is het toverwoord 

Hoe lief je je partner ook vind en hoe mooi het ons in sprookjes wordt voorgespiegeld, zonder goede communicatie bewandel je een doodlopende weg. Hij of zij heeft nu éénmaal geen glazen bol en kan niet altijd voelen wat jij bedoelt.

Tijdens de training doorbreken jullie oude patronen en ga je leren  communiceren vanuit verbinding. Dat is een super grote uitdaging omdat we meestal communiceren om gelijk te krijgen. We verdedigen met man en macht ons standpunt, omdat we bang zijn dat onze behoeften ander niet vervuld worden.

Goed communiceren betekent niet eindeloos praten. Het gaat erom dat je je behoeften verwoord en dat is lastig, omdat je die niet altijd helder hebt. En omdat je bang bent dat ze afgewezen of afgekeurd worden. Het zijn nooit je behoeften waar je op afgewezen wordt, maar je strategie om je behoeften te vervullen.

In ‘Bemin Elkaar’ neem ik je stap voor stap mee in het ontdekken wat je behoeftes zijn, onder de emoties die je voelt: boosheid, verdriet, wanhoop, onbegrip en frustratie.

Terug

 © 2019 Mogelijk gemaakt door Rianne Weijer, www.eenwebsiteineenweek.nl