Je wilt verbinding voelen en ongedwongen samenzijn

Je wilt intimiteit en genieten van seksualiteit. Je verlangt naar de tijd dat je verliefd was en je als vanzelfsprekend met elkaar aan het vrijen was. Gewoon ongecompliceerd en op ontdekkingstocht.

Je wilt dat hij je begrijpt, belangstelling toont, je waardeert en uit zichzelf een arm om je heen slaat, als je voor een wortelkanaalbehandeling naar de tandarts gaat.

Je wilt vrij zijn en verbinding voelen. Ontdekken en een zekere mate van vertrouwdheid voelen. Je wilt spanning, maar ook zekerheid.

Je hebt jezelf steeds een beetje aangepast in je relatie

En je bent jezelf behoorlijk kwijtgeraakt. Je hebt geen idee meer wie je werkelijk bent, wat je wilt en hoe je daar komt.

We gaan allemaal door verschillende identiteiten heen: meisje, wilde vrouw, moeder, wijze vrouw. En zo heb je in seksualiteit ook verschillende identiteiten. Eerst ontdek je jezelf en dan ontdek je jezelf in relatie met een ander. En na deze twee fases stopt het in onze cultuur.

We nemen genoegen met wat er is, maar je voelt aan je water dat het nooit alles kan zijn. En dat klopt. Je kan door naar een volgende fase, maar die is onbekend bij ons: zelfbeminning, het terugkomen bij jezelf.

We raken gedurende ons leven allemaal beschadigd en in de derde fase, wanneer je jezelf leert beminnen, neem je de tijd om alles te helen wat er mis ging in de tweede fase. Of wat al mis ging tijdens het ontdekken van jezelf.

Als alles geheeld is en je verbindt je daarna met een ander 

Dan krijg je een hele andere dimensie. Vrijen wordt weer leuk. Met of zonder partner.

Bemin Elkaar is een online training die is opgebouwd uit zeven modules. De training is  gestoeld is op vijf pijlers: Verbinding, Veiligheid, Communicatie, Seksualiteit en Vrijheid. 

Bemin Elkaar is een cursus die in ontwikkeling is. Ben je geraakt door wat je hebt gelezen en wil je deelnemen aan de pilot? Bericht me via de mail of de telefoon. Je investering dan € 199,- in plaats van € 499,-. 

Na de training Bemin Elkaar

Heb je achterstallig onderhoud herstelt en oude wonden geheeld en heb je meer plezier, minder ruzie, een diepere verbinding, meer waardering voor elkaar, inspirerende gesprekken, meer humor, veiligheid, meer vrijheid, magische liefde en intense sex, met jezelf en je partner.

 

 © 2019 Mogelijk gemaakt door Rianne Weijer, www.eenwebsiteineenweek.nl